Esküvői meghívó

egyedit szeretnél?

Bízd ránk az esküvői meghívó elkészítését! 🤵👰

A tervezéstől a kivitelezésig teljeskörűen vállaljuk, a meghívód elkészítését. Így neked csak a nagy napra kell készülnöd ! 💒

Küldjetek magatokról referencia képet, ami alapján megrajzolhatunk titeket.
Válogathattok a már meglévő esküvői referencia karikatúra rajzaink között is vagy teljesen egyedi rajzot is kérhettek tőlünk !

Esküvői referencia rajzok

Kérlek válassz az opciók közül!
🔻

Az elkészült rajz elkészítése követően, már csak a fantáziádon múlik, hogy hogyan használod azt fel!
Akár vendégként is rendelheted és adhatod nászajándékba!

Ez az opció a legkedveltebb. 🤩
Elkészítjük az általad kiválasztott rajzot illetve a nyomtatásra kész meghívó arculatot is. 💪🖨

Vállaljuk, hogy a kért darabszámban elkészítjük a meghívódat.
Kérhetsz egylapos meghívót egy vagy kétoldalas nyomtatással.
De akár hajtott több oldalas meghívót is is készítünk neked!
Elektronikus látványtervet is küldünk, így pontosan látni fogod milyen is lesz a meghívód.
A kész meghívókat futár szállítja el neked.
Így csak a nagy napra kell készülnöd 💒👰🤵

Írj e-mail, hogy megbeszéljük a részleteket!

karikatúra rajz esküvői meghívó

Tuti, hogy ezt nem tudtad az esküvői meghívóról!

Tagadhatatlan, hogy az esküvői meghívó reklámozza csak igazán a nagy napot.

1 # A fontos az

hogy meghívásunknak figyelemfelkeltőnek, ízlésesnek és az esemény jellegével összhangban kell lennie. A színválasztás nagy szerepet játszik benne, mert a szín különböző üzeneteket közvetíthet a vendégeknek.

2# Esküvői meghívó átadás etikett.

A lány kérése után az egyik legfontosabb tennivaló az esküvő időpontjának meghatározása, egyúttal a polgári egyházi szertartás és az ideális lagzihely megtalálása. Miután kiválasztottátok ezeket, javasoljuk, hogy az esküvői meghívó kiválasztásával tájékoztassa a vendégeket a házasság időpontjáról, mert mindenkinek van ideje az esküvő napjának felkészülésére.

3# Mikor adjuk át az esküvői meghívót?

Manapság szokás az esküvő dátumának meghatározása után azonnal elküldeni a “mentse el a dátumot” értesítést, hogy a külföldről vagy akár távolról érkező vendégeknek lehetőségük legyen előre tervezni. A meghívólevelet személyesen vagy postán kézbesítsük  (legalább 3-4 hónappal korábban).

4# Mennyi időt adj a válaszadásra?

A meghívót általában fél évvel előre kell odaadni, így várhatóan egy hónapon belül eldönti, hogy részt vesz-e a nagy napotokon. A fél év nem sok idő az esküvőszervezésben. Fontos olyan időintervallumot megadni, amely nem jelent problémát a szervezésben. A legtöbb más lehetőség közül az esküvői meghívók kézbesítésének legjobb módja a személyes kézbesítés. Különösen igaz ez a rokonokhoz közeli személyekre.

Azokat a személyeket is érdemes meghívni, akikről tudjuk, hogy nem fognak részt venni az eseményen. Ezzel megmutatjuk tiszteletünket iránta, és jelet küldünk neki, hogy örömmel látnánk, ha lehetősége lenne bármilyen módon megoldani. Barátságos gesztusként gondolunk rájuk. Például telefonon tisztázhatjuk azokat az idős rokonokat, akik mozgásukban korlátozottak, vagy akiknek egészségi állapota nem teszi lehetővé a részvételt.

#5 A legnagyobb probléma, hogy lesz még 1 fő.

Kinek nyújtjuk a fő lehetőséget a pluszra? Általában, főleg a fiatalok körében, abban a pillanatban, amikor megkapják a meghívást, nem tudják, ki jön velük. Ez az esküvő előtt változhat. A barátságos gesztusok lehetőséget adnak a választásra. Ha van egy adott személy, konzultálhat az eljegyzett párral, hogy eldönthessék, szeretnének-e látni, és az ültetési kártya miatt a legjobb, ha a lehető leghamarabb megismerjük a nevüket.

6# A digitális meghívások korában vagyunk?

Az online küldött meghívók gyorsak és környezetbarátak, de a személyes átadással ellátott nyomtatott meghívások varázsát nem pótolja. A meghívót használhatjuk elektronikus úton, de nem a nyomtatott meghívó helyettesítőjeként, hanem a meghívó mellett. Milyen információkat kell egyértelműen feltüntetni a meghívóban? A meghívólevél természetesen tartalmazza a helyszín nevét és dátumát, de további részletek az esküvői eljárásban szerepelnek a meghívólevélben.

7# Hogyan fejezzük ki finoman az esküvői nászajándékokra vonatkozó követelményeinket?

Néhány üzlet az esküvői ajándéklista szolgáltatást használja annak biztosítására, hogy a fiatal párok és az esküvői ajándékok vásárlóinak igényei kielégüljenek. A pár a nagy nap előtt néhány hónappal az üzletben választ ajándékokat, az ajándékozó pedig a pénztárcájának és ízlésének megfelelő ajándékot választhatja ki a listáról. Ezzel elkerülhető a neheztelés, a nem megfelelő ajándékok, sőt a késés után 5 turmixgéppel hazatérő pár is elkerülhető. Az egyik példában egy pár bizonyos számú esküvői ajándékot nyújt a jótékonyság támogatására. A karitatív esküvői ajándékok nem túl gyakoriak. A nászútra való hozzájárulásával az esküvői ajándékok egyre népszerűbbek. Ennek két előnye van. Az egyik az, hogy nem kell bajlódnia, hogy esküvői ajándékokat szerezzen, vásároljon és csomagoljon, de a pár maradandó élményben lesz része. Most a legnépszerűbb a belépő 1 db sors jegy, ezzel megadva a több milliós nyereményre az esélyt.

has been added to your cart:
Pénztár